Read Báu Vật Của Đời by Mo Yan Free Online


Ebook Báu Vật Của Đời by Mo Yan read! Book Title: Báu Vật Của Đời
The author of the book: Mo Yan
Language: English
Format files: PDF
ISBN 13: No data
The size of the: 26.15 MB
Edition: NXB Văn hóa - Văn Nghệ
Date of issue: 2007
ISBN: No data

Read full description of the books Báu Vật Của Đời:

Truyện dài Báu vật của đời (nguyên tác tiếng Hoa: Phong nhũ phì đồn) được xuất bản vào tháng 9 năm 1995 và ngay trong năm ấy được trao giải thưởng cao nhất về truyện. Tác phẩm này nhanh chóng trở thành một hiện tượng.

Báu vật của đời khái quát cả một giai đoạn lịch sử hiện đại đầy bi tráng của đất nước Trung Hoa thông qua số phận của các thế hệ trong gia đình Thượng Quan. Từ những số phận khác nhau, lịch sử được tiếp cận dưới nhiều góc độ, tạo nên sức sống, sức thuyết phục nghệ thuật của tác phẩm.

Có nhiều con đường để cảm thụ tác phẩm văn chương, vì vậy trước một hiện trượng văn học xuất hiện nhiều ý kiến khác nhau âu cũng là điều bình thường, thậm chí còn làm phong phú thêm đời sống văn học. Trên tinh thần đó, chúng tôi xin gởi đến bạn đọc Báu vật của đời của Mạc Ngôn, một trong những tác phẩm được đánh giá là xuất sắc nhất của văn học Trung Quốc hiện đại.

Read Ebooks by Mo YanRead information about the author

Ebook Báu Vật Của Đời read Online! Modern Chinese author, in the western world most known for his novel Red Sorghum (which was turned into a movie by the same title). Often described as the Chinese Franz Kafka or Joseph Heller.

"Mo Yan" 莫言) is a pen name and means "don't speak". His real name is Guan Moye (simplified Chinese: 管谟业; traditional Chinese: 管謨業; pinyin: Guǎn Móyè).

He has been awarded the Nobel Prize in Literature 2012 for his work which "with hallucinatory realism merges folk tales, history and the contemporary". Among the works highlighted by the Nobel judges were "Red Sorghum" (1987) and "Big Breasts & Wide Hips" (2004), as well as "The Garlic Ballads."

Chinese version: 莫言


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Báu Vật Của Đời
Read EBOOK Báu Vật Của Đời by Mo Yan Online free

Download PDF: bu-vt-ca-i.pdf Báu Vật Của Đời PDF